پیام رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۰۸۰ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۲۷
دکتر مرتضی بختیاری، رئیس دانشگاه، همزمان با فرارسیدن روز ملی خلیج فارس، با صدور پیامی بر اهمیت تاریخی و راهبردی این آبراه نیلگون تاکید نمود و ضمن تبریک این روز به ملت ایران، اقتدار نیروهای مسلح در تضمین امنیت تنگه هرمز را یادآور شد.
پیام رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن روز ملی خلیج فارس را که یادآور حماسه مقاومت و ایستادگی دلیران این سرزمین در برابر بیگانگان و اثبات ابدی مالکیت و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر این آبراه حیاتی است، به عموم هموطنان، به‌ویژه دانشگاهیان ارجمند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

خلیج فارس، همواره بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت، تاریخ و منافع ملی ایران بوده و خواهد بود. در شرایط کنونی که کشور در مصاف با تهدیدات و فشارهای فزاینده استکبار جهانی قرار دارد، اهمیت پاسداری از این میراث گران‌بها بیش از پیش نمایان می‌شود.

حضور پرشور و شبانه‌ی مردم در میدان‌ها و خیابان‌های سراسر کشور برای دفاع از آرمان‌های نظام و پشتیبانی از نیروهای مسلح، نشان‌دهنده پیوند ناگسستنی ملت و حاکمیت است. این حضور آگاهانه، به‌ویژه در حمایت از اقدام قاطع در مسدودسازی تنگه هرمز برای صیانت از منافع ملی، پیامی رسا به بدخواهان است که راهبرد «محاصره و تهدید» در برابر اراده‌ی پولادین ملتی که حماسه می‌آفریند، ره به جایی نخواهد برد.

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن گرامیداشت این روز سترگ، اعلام می‌دارد که فرزندان رشید ملت ایران در نیروهای مسلح، با اقتدار کامل، امنیت تنگه راهبردی هرمز را تضمین نموده و هرگونه تجاوز یا اقدام خصمانه علیه منافع ملی کشور را با قاطعیت پاسخ خواهند داد. محاصره دریایی این آبراه حیاتی توسط نیروهای متجاوز، نه تنها اراده پولادین ملت ایران را در دفاع از استقلال و تمامیت ارضی خویش خدشه‌دار نخواهد کرد، بلکه اتحاد و همبستگی ملی را در برابر دشمنان تقویت خواهد نمود. ما اطمینان داریم که با اتکال به خداوند متعال، رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و همدلی و مقاومت ملت بزرگ ایران، تمامی توطئه‌ها خنثی شده و پرچم پرافتخار ایران اسلامی همواره به اهتزاز درخواهد آمد.

مرتضی بختیاری

رئیس دانشگاه


نظر شما :