پیام رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز

۰۴ بهمن ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۹۱۹ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۲۶
دکتر مرتضی بختیاری رئیس دانشگاه در پیامی ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز را تبریک گفت و از فداکاری ها و رشادت های این عزیزان قدردانی نمود.
پیام رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِین

وبی تردید شما را به چیزی اندک از ترس و گرسنگی وکاهش بخشی از اموال و انفاس و محصولات آزمایش می کنیم و صبر کنندگان را بشارت ده. 

چهارم شعبان مصادف با میلاد قمر منیر بنی هاشم (ع) است، او که آمد تا برادری را معنا کند، وفا را شرح دهد، و ایثار را الگو باشد، شجاعت را تفسیر کند و دلاوری را مصداقی والا باشد، حضرت ابوالفضل علیه السلام بزرگ جانباز و پرچمدار کربلاست که راه و رسم اطاعت از مولای خویش، ایثارگری و شیوه جانبازی را به جهانیان آموخت.

روز جانباز تجلی گر راستین مجاهدت ها، ایثارگری‌ها و از خود گذشتگی های جانبازان صبوری است که از مکتب بزرگ جانباز دشت کربلا و سید و مولای خود درس ایثار و فداکاری آموختند اینان همچون نگینی بر تاریخ انقلاب اسلامی و عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی می درخشند و صفحه های تاریخ و قلوب آزادگان به وجود آنان افتخار می کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانبازان شهید، این میلاد مسعود و خجسته را به تمامی جانبازان به ویژه جانبازان خانواده‌ دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اساتید گرانقدر، کارکنان محترم و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان را در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) مسئلت می نمایم.

 

 


( ۱ )

نظر شما :