با اخذ مجوزهای مورد نیاز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به زودی مرکز آزفای خویش را آماده پذیرش هنرجویان خواهد نمود.

۱۱ دی ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۱ کد : ۳۸۶۷ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۹۰
در نشستی که به منظور بررسی روند آماده‌سازی مرکز آزفا برگزار شد، رییس دانشگاه، دکتر بختیاری، بر ضرورت هماهنگی میان بخش‌های مختلف دانشگاه برای تسریع در راه‌اندازی این مرکز تأکید کردند.
با اخذ مجوزهای مورد نیاز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به زودی مرکز آزفای خویش را آماده پذیرش هنرجویان خواهد نمود.

ایشان با اشاره به اهمیت مرکز آزفا در ارتقای سطح علمی و آموزشی دانشجویان بین الملل، اظهار داشتند که جامعه هدف مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان تنها محدود به دانشجویان بین الملل نیست و کلیه افراد جامعه جهت یادگیری بهتر زبان فارسی می توانند از مرکز آزفا استفاده نمایند.

دکتر بختیاری با اشاره به اهمیت مرکز در افزایش توان خدمات رسانی بهتر در راستای مسئولیت های اجتماعی، از کایه واحدهای ستادی خواست، تمامی اقدامات لازم برای تجهیز و آماده‌سازی این مرکز انجام گردد و به زودی شرایط پذیرش هنرجویان فراهم شود.

در این نشست، توافق گردید که ضمن تکمیل فرآیند تجهیز مرکز، کادر علمی و اداری آن نیز دوره های لازم را جهت بهبود خدمات دهی بگذرانند.

مرکز آزفای دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تصویب هیئت امنای جنوب غرب کشور تاسیس شد و گامی مهم در افزایش توان تعامل بین الملل برای دانشگاه و کشور می باشد و می تواند باعث تقویت دیپلماسی علمی کشور در منطقه و جهان گردد

 


( ۱ )

نظر شما :