پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی

۰۷ دی ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۸۵۰ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۱۴
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بختیاری رییس دانشگاه، به مناسبت ۷ دیماه، سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، پیامی صادر نمود.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی

به نام خدا

سالروز تشکیل نهضت عظیم سوادآموزی به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در دی‌ماه ۱۳۵۸، یادآور یکی از بزرگ‌ترین حرکت‌های فرهنگی و اجتماعی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است.

 این اقدام ارزشمند، نشانه‌ای روشن از اهتمام بنیان‌گذار جمهوری اسلامی به گسترش علم و دانش و ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در جامعه بود.

نهضت سوادآموزی توانست با تلاش‌های گسترده و همت والای معلمان و مربیان، میلیون‌ها نفر از هم‌وطنان عزیز را از تاریکی بی‌سوادی به روشنایی دانایی رهنمون سازد و زمینه‌ساز رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور گردد.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، این روز فرخنده را به همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت، به‌ویژه معلمان و دانش‌آموزان نهضت سوادآموزی، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم با استمرار این مسیر نورانی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر ایران عزیز در عرصه‌های علمی و فرهنگی باشیم.


نظر شما :