با تأسیس ناحیه نوآوری دریایی اروند، استان خوزستان دومین استان دارای ناحیه نوآوری دریایی کشور خواهد شد.

۲۱ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۹ کد : ۳۴۰۹ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۲۲۳
روز دوشنبه مورخ ۲۰ مرداد ماه سالجاری دکتر صدری مهر دستیار معاون علمی رئیس جمهور در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری به همراه هیئت همراه از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بازدید نمودند.
با تأسیس ناحیه نوآوری دریایی اروند، استان خوزستان دومین استان دارای ناحیه نوآوری دریایی کشور خواهد شد.

در این دیدار که در آستانه اربعین حسینی سفر دکتر صدری مهر به استان خوزستان انجام شد، دکتر بختیاری ضمن معرفی دانشگاه، توانمندی ها و برنامه های حوزه فناوری دانشگاه را تشریح و با تأکید بر مأموریت دریایی، رویکرد دولت به اقتصاد دریا محور و توان تخصصی موجود، دانشگاه را محور برنامه ریزی جهت رسیدن به توسعه پایدار دریا محور عنوان نمود.

وی با اشاره به ظرفیت های موجود در منطقه آزاد اروند و فرصت ایجاد شده در همسویی کلیه مسئولین منطقه، راهکار برون رفت از رکود فعلی صنایع دریایی شهرستان های آبادان و خرمشهر را تزریق دانش های به روز در این حوزه به صنایع برشمرد.

در ادامه ایشان گزارشی از مکاتبات انجام شده در خصوص تأسیس ناحیه نوآوری دریایی و جلسات انجام شده با مسئولین کشوری، استانی و منطقه ای در این خصوص را ارائه و خواسته های دانشگاه از معاونت علمی ریاست جمهوری را مطرح نمودند.

در ادامه دکتر صدری مهر ضمن تشریح برنامه های معاونت علمی رئیس جمهور درخصوص اقتصاد دریامحور، ظرفیت های استان خوزستان در این زمینه را کم نظیر توصیف نمودند.

وی با اشاره به حوزه های هشت گانه اقتصاد دریامحور، استان خوزستان را از معدود استان های کشور که در کلیه حوزه ها دارای رتبه کشوری است برشمرد و خواستار برنامه ریزی پویاتر و حضور فعال تر بنادر استان، منطقه آزاد اروند، فرمانداری ها و استانداری در توسعه اقتصاددریاپایه شدند.

همچنین ایشان خبر از تصویب تاسیس ناحیه نوآوری دریایی اروند در معاونت علمی ریاست جمهور و حمایت مالی از تاسیس این ناحیه دادند و خواستار حمایت استانداری خوزستان و منطقه آزاد اروند از ناحیه نوآوری دریایی شدند.

در ادامه دکتر صدری مهر معاونت علمی را هسته فکری نهاد دولت در برنامه ریزی جهت توسعه اقتصاد دریامحور برشمرد و خواستار تشکیل جلسات مداوم دانشگاه های ساحلی جهت همسو نمودن مطالعات و فعالیت های انجام شده در این حوزه در معاونت علمی شدند. با تاسیس ناحیه نوآوری دریایی اروند در شهرستان خرمشهر، استان خوزستان دومین استان دارای ناحیه نوآوری دریایی پس از استان بوشهر خواهد شد.

در پایان و در ادامه سفر اربعین دکتر صدری مهر به عتبات عالیات، رئیس دانشگاه و معاونت اداری و مالی، ایشان و هیئت همراه را تا مرز شلمچه مشایعت نمودند.


( ۱ )

نظر شما :