شورای عالی صنایع دریایی مطالبات حوزه اقتصاد دریامحور منطقه اروند را از زبان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر شنید

دکتر بختیاری با ارایه ظرفیت های منحصر به فرد شهرستان های خرمشهر و آبادان در حوزه دریا، پیشرفت کشور در این حوزه را منوط به سرمایه گذاری دولت در بخش زیرساخت های اساسی صنایع دریایی این دوشهر عنوان نمود.
ایشان با برشمردن چالش ها و فرصت ها، راهکار تقویت اقتصاد دریا پایه را در تاسیس شورای صنایع دریایی استان، ایجاد ناحیه صنایع دریایی خرمشهر و باز طراحی شهرک صنایع دریایی چوئبده خلاصه و آمادگی دانشگاه جهت ایفای نقش برش استانی شورای عالی و اداره کل صمت را اعلام نمود.
در ادامه دکتر سالاری با تشکر از توجه دانشگاه به مشکلات صنایع دریایی منطقه، ورود دانشگاه به بهبود فعالیت شیلات منطقه، مطالعه در حوزه گردشگری دریایی و ارایه راهکارهای اساسی این حوزه را پیشنهاد نمود. همچنین ایشان آمادگی شورای عالی صنایع دریایی جهت استماع نقطه نظرات، پیشنهادات و طرح های دانشگاه و پیگیری پیشنهادات مطرح شده را در دستور کار شورا تعریف نمودند.
این جلسه در ادامه پیگیری های صورت گرفته جهت تهیه سند راهبردی توسعه اقتصاد دریاپایه استان خوزستان و نقش آفرینی دانشگاه در بازتعریف مشکلات اجتماعی منطقه و حوزه فعالیت آن، توسط سرپرست دانشگاه انجام شد.
نظر شما :