از دانشگاه علوم دریایی خرمشهر حمایت می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سید احمد رضا خضری در حاشیه آیین تکریم و معارفه روسای جدید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در گفت و گو با رسانه ها، با تاکید بر حمایت وزارت علوم از دانشگاه های خاص، اظهار کرد: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر دانشگاهی با ماموریت و کاربری خاص و دارای رشته هایی با متقاضیان خاص است و در این شرایط باید به اینگونه دانشگاه ها کمک کرد.
وی افزود: دانشگاه هایی همچون دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به خاطر ماموریت ویژه و تخصصی اش در برخی مواقع با چالش هایی روبه رو می شود که نیاز به کمک دارد و وزارت علوم نیز از این دانشگاه حمایت خواهد کرد.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار شد دانشگاه علوم دریایی خرمشهر با تعریف ماموریت های جدید متناسب با نیازهای جدید متقاضیانش، خود را روزآمد کرده و نیاز متقاضیان را مرتفع کند.
دکتر خضری در ادامه به موضوع ساخت مسکن متاهلی برای دانشجویان اشاره و اظهار کرد: بر اساس تکالیف برنامه هفتم توسعه تفاهمنامه هایی میان وزیر علوم تحقیقات و فناوری و ستاد فرمان اجرایی امام خمینی و چند نهاد دیگر منعقد شده که بر اساس آنها تعداد قابل توجهی خوابگاه متاهلی ساخته خواهد شد.
وی ادامه داد: روند اجرایی این کار آغازشده و هم اکنون بیش از یکهزار خوابگاه متاهلی در دانشگاه های مختلف در حال ساخت است.
به گفته مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طبق برنامه، ایجاد ۴۹ هزار واحد خوابگاه متاهلی در برنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار دارد.
نظر شما :