مسابقه آشپزی به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو با عنوان " غذای خلاق دانشجویی" در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه برگزار شد
به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، مسابقه آشپزی با عنوان " غذای خلاق دانشجویی" ویژه دانشجویان خوابگاهی با حضور هیأت رئیسه و جمعی از مسئولین، به همت معاونت دانشجویی و با همکاری مرکز مشاوره، سبک زندگی و کانون همیاران سلامت روان، شامگاه دوشنبه ۱۹ اذر سال جاری در سالن مطالعه خوابگاه دانشگاه در فضایی پرشور و صمیمی برگزار شد.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این رویداد که به عنوان بخشی از برنامههای دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، مورد استقبال گسترده دانشجویان قرار گرفت. دانشجویان در این مسابقه با بهرهگیری از خلاقیت و مهارتهای آشپزی خود، به تهیه انواع غذاهای متنوع پرداختند. کیفیت غذاها توسط داوران مسابقه که از اعضای هیأت رئیسه و کارشناسان حوزه غذا و تغذیه بودند، مورد ارزیابی قرار گرفت.
در پایان مسابقه، نفرات برتر با اهدای جوایز و لوح تقدیر مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند. این مسابقه علاوه بر تقویت روحیه همکاری و خلاقیت در میان دانشجویان، فرصتی برای تبادل فرهنگی و افزایش مهارتهای زندگی نیز فراهم آورد. حضور پرشور دانشجویان و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه نشان از اهمیت و تأثیر مثبت برگزاری چنین رویدادهایی در جهت تقویت همبستگی و نشاط دانشگاهی داشت.
نظر شما :