با هدف همفکری و اشتغالزایی دانشجویان و فارغ التحصیل رشته های مهندسی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر صورت گرفت؛

حضور رئیس هئیت مدیره شرکت تأمین نیرو کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۸۸۹ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۴۲۳
جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در سال ۱۴۰۱، روز چهارشنبه ۳ اسفندماه با حضور دکتر فرید رئیس هئیت مدیره شرکت تأمین نیرو کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه برگزار شد.
حضور رئیس هئیت مدیره شرکت تأمین نیرو کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیر اشتری لرکی، رئیس دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم عنوان نمودند پیرو مذاکره با آقای مهندس مدرس خیابانی مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی برای امکان سنجی و بررسی جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با مسئولان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران این نشست برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بر دو مشکل اساسی برای دانشجویان تأکید نمودند 1- عدم معرفی و شناخت رشته های این دانشگاه در مؤسسات همچون شرکت کشتیرانی و عدم پذیرش دانشجویان بدلیل عدم شناخت رشته 2- مشکل جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان در شرکت مذکور.

سپس دکتر فرید با بیان اینکه شرکت تأمین نیرو، یکی از فعالیت های عمده این شرکت جذب، پرورش و نگهداشت نیروی انسانی است؛ براساس تجربه برگزاری دوره های گذشته با سایر دانشگاه های کشور می توان با همکاری دانشگاه و سازمان بنادر و کشتیرانی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با گذراندن واحدهای درسی و دوره آموزشی با همکاری موسسه کشتیرانی و مدرک شایستگی STCW زمینه جذب در کشتیرانی جمهوری اسلامی را فراهم گردد.

رئیس هئیت مدیره شرکت تأمین نیرو کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: در راستای آموزش و تامین نیروی انسانی کادر دریا و برقراری ارتباط مؤسسه آموزشی با دانشگاه و بالعکس را به صورت متقابل مطرح نمودند.

وی افزود، هماهنگی و اعزام دانشجویان دانشگاه به منظور گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی بر روی کشتی های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مشارکت و همکاری دانشگاه و مؤسسه آموزشی کشتیرانی در قالب اجرای دوره‌های آموزشی مشترک و استفاده از امکانات سخت افزاری، اساتید و مدرسان با تجربه دانشگاه و مؤسسه است.

در ادامه دکتر دماوندی مدیر عامل مؤسسه آموزشی کشتیرانی از جذب دانشجو در دوره های مختلف افسری، ملوانی، ملوان فنی الکترونیک، افسر مهندس الکترونیک کشتی و تطبیقی لیسانس مکانیک به افسر سومی نامحدود مطرح نمود.

در ادامه این نشست، معاونین، رئیس و اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسسی دریا، به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص نحوه همکاری پرداختند.

در پایان این نشست رئیس هئیت مدیره شرکت تأمین نیرو کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه از آزمایشگاه ها و تجهیزات دانشکده مهندسی دریا بازدید کردند و هیأت بازدیدکننده رضایتمندی و امکان همکاری با دانشگاه را جهت جذب فارغ التحصیلان دانشگاه بویژه در رشته های مهندسی دریا و در صورت امکان بورسیه دانشجویان را وعده نمودند و پیگیری های لازم تا حصول نتیجه از سوی طرفین صورت پذیرد.


( ۱ )

نظر شما :