اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد جدید

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در جهت اجرای آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی هر دوره (موضوع آیین نامه استعدادهای درخشان ابلاغیه شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۹۳/۵/۵ همچنین اصلاحیه ۲۱/۹۶۴۷۴ مورخ ۹۴/۵/۲۴ تحقیقات و فناوری) از میان دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و سایر دانشگاهها و موسسات وابسته به وزارت علوم طبق شیوه نامه زیر برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. ظرفیت پذیرش در هر رشته- گرایش، حداکثر به میزان ۱۰ درصد از ظرفیت پذیرش با آزمون دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه می باشد.

ادامه مطلب

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بمناسبت ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان

دکتر لطف اله خواجه پور رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر و روز جوان در پیامی این روز را به کلیه جوانان کشور به ویژه دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تبریک گفتند.

ادامه مطلب