آئین تجلیل از فعالان رسانه در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۵ کد : ۲۷۵ اخبار و رویداد ها
تعداد بازدید:۱۲۱
مراسم تجلیل از فعالان رسانه شهرستان های آبادان و خرمشهر بمناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار دوشنبه مورخ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ با حضور دکتر زراء¬نژاد سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و اعضای هیئت رئیسه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
آئین تجلیل از فعالان رسانه در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد

در ابتدای مراسم دکتر زراء­نژاد ضمن خوش­آمدگویی به خبرنگاران و تبریک روز خبرنگار یاد و خاطره شهیدان صارمی و رهبر را که به عنوان خبرنگاران برجسته انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گرامی داشتند.

سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بیان داشت: وظیفه خبرنگاران خبررسانی است که در واقع رسالت انبیاء است و نبی همان خبر است که از رسالت پیامبران است. انسان در جستجوی مستمر خبر است و از بین نظر صدق خبر و صداقت مخبر حائز اهمیت است. به دلیل همین اهمیت و نیاز انسان به خبر، خبرنگاران سازنده مهم هستند و ضروری برای زیست اجتماعی و از الزامات توسعه است.

دکتر منصور زراء­نژاد افزود: توصیه به رعایت اخلاق در خبر و بر اهمیت خبر و نقش آن در توسعه به عنوان لوازم ذاتی توسعه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور دانستند.

سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: امکان جذب دانشجوی خارجی در سال تحصیلی جدید در این دانشگاه فراهم شده است.

سپس خبرنگاران حاضر در جلسه سوالات خود را ایراد نمودند و دکتر منصور زراء­نژاد به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

در پایان مراسم لوح یادبود از طرف دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به خبرنگاران حاضر در سالن اهدا شد.

( ۱ )

نظر شما :