پیام رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت سالروز 9 دی

بسمه تعالی

در گذر ایام و طول تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران، برهه های حساس و سرنوشت سازی وجود داشته است که عمق انگیزه های معنوی، حضور مردم و عظمت روح الهی  نهفته در آن را نشان می دهد.حماسه ۹ دی حرکتی     مومنانه و عالمانه بود که با حضور آگاهانه ملت هوشیار، با بصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی و ایستادگی و مقاومت بر اصول و ارزشهای انقلابی رقم خورد.بی شک آنچه که باعث می شود، مردم همه ساله این روز حماسی را گرامی بدارند، ایمان قلبی، الهی و اراده استوارشان است که نشان می دهد، هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند بین ملت غیور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از اسلام ناب محمدی است، فاصله و جدایی بیاندازد.مردم در ۹  دی نشان دادند که همواره با بصیرت به وصایای امام راحلشان گوش می دهند و از فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیروی می کنند و به قدرت های استکبار جهانی یادآوری می کنند که آنها نخواهند توانست هیچ خللی در ادامه دادن راه شهیدان و امام شهیدان ایجاد کننددانشگاهیان علوم و فنون دریایی خرمشهر، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی، بار دیگر هم پیمانی خود را با آرمان های انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری اعلام داشته و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند متعال خواستاریم.