پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

بسم‌الله الرحمن الرحیم

خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.عید سعید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی، برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.ثمره عبادت، پارسایی و خودسازی، چیزی نیست، مگر محبت و احسان و اکرام و انفاق به بندگان خدا، چنانکه در آیه شوق آفرین (133) سوره آل‌عمران می‌خوانیم :  "بشتابید به سوی مغفرتی از جانب پروردگارتان و بهشتی که پهنای آن به اندازه آسمان‌ها و زمین است و آماده گردیده برای پرهیزگاران، کسانی که در حال وسعت و تنگدستی به نیازمندان انفاق می‌کنند، خشم خود را فرو می‌خورند و از بدی مردم در می‌گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست دارد."اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و عموم دانشگاهیان، از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر لطف اله خواجه پور