پیام تبریک رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، در پیامی فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری را به تمامی پژوهشگران و محققان عرصه علم و دانش تبریک گفتند وبا اشاره به شعار هفته پژوهش در سال جاری گفت: شعار امسال پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی است، برای تحقق اقتصاد مقاومتی، سازمان ها، صنایع و شرکت ها باید با دانشگاه ارتباط تنگاتنگی داشته باشند تا به اهداف مورد نظر برسند.وی در ادامه گفت: سازمان ها ، صنایع و شرکت ها با ارتقای سطح دانش های تخصصی، در کنار آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر می توانند به اهداف و تولید محصول کیفی مورد نظر خود برسند.اینجانب هفته پژوهش و فناوری را به همه دانش پژوهان ، پژوهشگران ، نوآوران ،اساتيد و فرهیختگان تبریک عرض می نمایم و امید است با تلاش و همت همه تلاشگران این عرصه،شاهد موفقیت های چشمگیری در توسعه علمی کشور باشیم.