اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در جهت اجرای آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی هر دوره (موضوع آیین نامه استعدادهای درخشان ابلاغیه شماره 77948/21  مورخ 5/5/93 همچنین اصلاحیه 96474/21 مورخ 24/5/94 تحقیقات و فناوری) از میان دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و سایر دانشگاهها و موسسات وابسته به وزارت علوم طبق شیوه نامه زیر برای سال تحصیلی 1395-96 در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. ظرفیت پذیرش در هر رشته- گرایش، حداکثر به میزان 10 درصد از ظرفیت پذیرش با آزمون دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه می باشد.

شرایط پذیرش:

ماده (1) شرایط عمومی:

1- دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل

2- نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از لحاظ خدمت سربازی برای داوطلبان مرد

ماده (2) شرایط اختصاصی

1- درخواست کننده باید پس از 7 نیمسال تحصیلی حداقل 115واحد درسی دوره کارشناسی خود را گذرانده و به لحاظ معدل جزء 10 درصد برتر دانشجویان هم رشته- ورودی خود باشد.

*  چنانچه دانشجویان حائز شرایط این بند به هردلیلی اعم از انصراف یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوطه استفاده نکردند یا 10 درصد ظرفیت دوره کارشناسی ارشد رشته ای تکمیل نشد، درخواست دانشجویان 10  درصد ممتاز بعدی قابل بررسی می باشد.

2- متقایان می بایست حداکثر در 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود.

*  چنانچه دوره تحصیل به دلایلی خارج از اراده دانشجو (مانند بیماری، ماموریت والدین یا همسر، و یا بعلت مرخصی زایمان) بیش از 8 ترم باشد، صرفا با تایید کمیسیون موارد خاص دانشگاه یا موسسه محل تحصیل کارشناسی، تا سقف دو نیمسال اضافی، درخواست متقاضیان قابل بررسی است.

3- پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی و صرفا یکبار امکانپذیر است.

4- پذیرش فقط برای دانشجویان رشته های تحصیلی مرتبط کارشناسی (به تشخیص گروه مربوطه و تایید شورای آموزشی دانشگاه) امکانپذیر است.

* علاوه بر دانشجویان حایز شرایط بالا، درخواست برگزیدگان رتبه اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی- دانشجویی، برای ورود به همان رشته یا رشته های مرتبط به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت، با ارائه معرفینامه از دبیرخانه المپیاد، به صورت مازاد بر ظرفیت قابل بررسی می باشد.

* دانش آموختگان دانشگاههای پیام نور، آزاد اسلامی، غیر دولتی، غیر انتفاعی، علمی کاربردی و پردیسهای خودگردان، مجاز به استفاده از تسهیلات این آیین نامه نمی باشند.

مدارک مورد نیاز

1- تکمیل فرم درخواست (فرم شماره 1)

2- تکمیل فرم اولویت بندی رشته –گرایش (فرم شماره 2)

3- تکمیل فرم معرفینامه متقاضی از دانشگاه محل تحصیل (فرم شماره 3)

4- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه

5- دو قطعه عکس

6- اصل فیش بانکی  پرداخت مبلغ 300 هزار ریال(غیر قابل استرداد) به حساب شماره 2177282212007 بانک ملی مرکزی بنام رابط تمرکز وجوه حاصل از شهریه دانشجویان

7- کپی کارنامه

توجه:

متقاضیان می بایست مدارک لازم را حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 22 اردیبهشت از طریق پست سفارشی به آدرس دانشگاه (خرمشهر، بلوار علی ابن ابیطالب، دانشگاه علوم و فنون دریایی، تلفن: 53533321 61 98+ کد پستی: 64199-43175)، دفتر خدمات آموزش کل(کارشناس استعدادهای درخشان) ارسال نمایند. بدیهی است به درخواستهای مخدوش و ناقص و همچنین درخواستهای واصله بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد.

زمان تقریبی اعلام نتایج اولیه دهه اول تیرماه 1395 و از طریق سایت دانشگاه بوده و نتیجه نهایی از طریق سازمان سنجش و پس از تایید این سازمان اعلام می گردد.

دانلود فرم های ثبت نام

Attachments: