بسمه تعالی

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های پردیس دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهر و دانشگاه شهید چمران ویژه دبیران آموزش وپرورش

به اطلاع می ساند ثبت نام موقت آن دسته از پذیرفته شدگان که در مرحله اول موفق به ثبت نام نگردیده اند در روز دوشنبه و سه شنبه1394/11/12و1394/11/13 انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است ثبت نام قطعی کلیه پذیرفته شدگان بعد از طی شدن مراحل اداری فی ما بین سازمان منطقه آزاد اروند (به عنوان تامین کننده هزینه دوره ها) و دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهر خواهد بود.

مدارم لازم جهت ثبت نام:

1- اصل و کپی کارت ملی

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

3-اصل و کپی مدرک کارشناسی

4- شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (برادران مشمول خدمت سربازی : 12 قطعه عکس)

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت ،مدرک معافیت (ویژه برادران) یا مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد.

6- معرفی نامه از آموزش وپرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل در رشته پذیرفته شده با استفاده از سهمیه ویژه دبیران در رشته های پردیس دانشگاه

7- تکمیل و ارائه فرم های پیوست(3 نسخه)

محل ثبت نام: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر-ساختمان پردیس دانشگاهی.

تلفن: 06153534941

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه