اطلاعیه زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 94

(ویژه فرهنگیان پذیرفته شده در رشته های پردیس دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهرو دانشگاه شهید چمران)

به اطلاع می رساند ثبت نام موقت کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ 9/8/94 الی 13/8/94 مطابق جدول زمان بندی مندرج در این اطلاعیه صورت می گیرد.

لازم به ذکر است ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان بعد از طی شدن مراحل اداری فی مابین سازمان منطقه آزاد اروند (به عنوان تامین کننده هزینه دوره ها ) و دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهر خواهد بود.

مدارک لازم:

1- اصل و کپی کارت ملی

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

3-اصل و کپی مدرک کارشناسی

4- شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (برادران مشمول خدمت سربازی : 12 قطعه عکس)

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت ،مدرک معافیت (ویژه برادران) یا مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد.

6- معرفی نامه از آموزش وپرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل در رشته پذیرفته شده با استفاده از سهمیه ویژه دبیران در رشته های پردیس دانشگاه

7- تکمیل و ارائه فرم های پیوست(3 نسخه)

محل ثبت نام: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر-ساختمان پردیس دانشگاهی.

تلفن: 06153534941

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه