اطلاعیه زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 94

ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای کلیه پذیرفته شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد 94،  به اطلاع می رساند که تاریخ ثبت نام کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد از 23 تا 25 شهریور ماه می باشد. داوطلبان باید اصل و کپی (3 نسخه) مدارک ذیل را در موقع ثبت نام ارائه نمایند و صرفاً طبق جدول زمان بندی و با توجه به رشته-گرایش قبولی حضور یابند.  ضمناً زمان ثبت نام از ساعت 8 الی 13 می باشد.

مدارک لازم:

1- اصل و کپی کارت ملی

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

3-اصل و کپی مدرک کارشناسی

• · پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه مدرک کارشناسی نیستند باید فرم شماره14 پیوست را تکمیل کنند و آن در دانشگاه اخذ مدرک کارشناسی به تایید برسانند.  ضمناً اصل گواهی تایید شده مورد قبول می باشد.

4- شش قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری (برادران مشمول خدمت سربازی : 12 قطعه عکس)

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا مدرک معافیت (ویژه برادران)

6- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان مطبوع برای کارمندان دولت

7- رسید فیش واریزی برای دانشجویان پردیس (شماره حساب در زمان ثبت نام اعلام می شود)

8- اصل فرم تایید شده شماره 13 (فرم پیوست) مربوط به فارغ التحصیلان سهمیه رتبه اول

9- تکمیل و ارائه فرم های 1 الی 5 پیوست (4 نسخه)

محل ثبت نام: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر-دانشکده اقتصاد دریا-طبقه اول-سالن مطالعه دانشکده.

تلفن: 06153534941

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه