اطلاعیه زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری 94

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت روز افزون برای کلیه پذیرفته شدگان محترم دکتری 94،  به اطلاع می رساند که تاریخ ثبت نام کلیه دانشجویان دکتری از 21 تا 22 شهریور ماه می باشد. داوطلبان باید اصل و کپی (3 نسخه) مدارک ذیل را در موقع ثبت نام ارائه نمایند و در زمان حضور، نسبت به تکمیل فرم های ثبت نام دانشگاه اقدام نمایند.

1- اصل و کپی کارت ملی

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

3-اصل و کپی مدرک کارشناسی

4- اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد

• · پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه مدرک کارشناسی ارشد نیستند باید "فرم الف" را از پایگاه ارتباطی سازمان سنجش دانلود کرده و آن در دانشگاه اخذ مدرک کارشناسی ارشد تکمیل و به تایید برسانند.

5- شش قطعه عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری (برادران مشمول خدمت سربازی : 12 قطعه عکس)

6- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت (ویژه برادران)

7- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان مطبوع برای کارمندان دولت.

8- رسید فیش واریزی برای دانشجویان پردیس (شماره حساب در زمان ثبت نام اعلام می شود)

9-اصل و کپی  مدرک زبان انگلیسی معتبر

• پذیرفته شدگانی که در موقع ثبت نام قادر به ارائه مدرک زبان نیستند تا پیش از آزمون جامع دکتری فرصت دارند تا نسبت به اخذ مدرک و ارائه آن به تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام نمایند.

10- حکم "رسمی-قطعی" یا "رسمی-آزمایشی" ( ویژه پذیرفته شدگان سهمیه مربیان).

محل ثبت نام:دانشکده اقتصاد دریا-طبقه اول-دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه

تلفن: 06153534941