برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از شرکت پنج هزار و 145 داوطلب شهرستان خرمشهر در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری خبر داد.

کمال غانمی افزود:از مجموع شرکت کنندگان این شهر در این آزمون، دو هزار و 876 داوطلب زن و دوهزار و 264 مرد هستند که زنان 56 درصد مجموع شرکت کنندگان را تشکیل می دهند.وی گفت: آزمون کارشناسی ارشد به مدت سه روز در 103 کد رشته امتحانی در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار گردید.دستیار نماینده تام الاختیار آزمون سازمان سنجش در خرمشهر افزود: صبح چهارشنبه سه کد رشته مجموعه مدیریت، حسابداری و حقوق و عصر چهارشنبه پنج کد رشته حقوق در این آزمون شرکت کردند.غانمی اظهار داشت:صبح پنجشنبه 49 کد رشته شامل رشته های مهندسی فرآورده و انتقال گاز و مجموعه مدیریت اجرایی و عصر پنجشنبه نیز پنج کد رشته شامل مجموعه رشته های روان شناسی در این آزمون حضور یافتند.وی افزود:جمعه 17 بهمن ماه نیز 11 کد رشته نظیر مهندسی شیمی، مهندسی رایانه و عصر جمعه 27 کد رشته مجموعه رشته های زیست شناسی و زبان انگلیسی در این آزمون شرکت نمودند.مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، شمار شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد سال گذشته را چهار هزار و 900 داوطلب اعلام کرد و افزود:آمار امسال نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد داشته است.غانمی ظرفیت پذیرش دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر را 200 دانشجو عنوان کرد و افزود:سال گذشته 140 دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته های علوم و فنون دریایی پذیرش شدند.