ثبت نام در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي ( كارشناسي ارشد ناپيوسته ) ويژه دبيران آموزش و پرورش منطقه خرمشهر و آبادان

لینک ثبت نام

بسمه تعالي

با توجه به هماهنگي به عمل آمده با سازمان منطقه آزاد اروند در راستاي ارتقاي سطح علمي دبيران آموزش و پرورش  منطقه خرمشهر وآبادان دوره هاي كارشناسي ارشد در دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر براي اين عزيزان برگزار مي گردد.

دوره صرفاً در رشته هاي زير در پرديس دانشگاهي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر برگزار مي گردد. پذيرش تنها از طريق شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1394سازمان سنجش آموزش كشور صورت مي گيرد و متقاضيان علاوه بر دارا بودن شرايط عمومي و اختصاصي اعلام شده از طرف سازمان سنجش، لازم است ضمن مطالعه بخشنامه شماره 400/15670/27 مورخ 14/10/93 آموزش و پرورش و با رعايت مفاد اين بخشنامه در صورت واجد شرايط  بودن اقدام به ثبت نام نمايند.

متقاضيان شركت در اين دوره ها لازم است از تاريخ 14/10/93 لغايت 20/10/93 از طريق لينك ثبت نام در اين صفحه وارد سايت سازمان سنجش شده و اقدام به پرداخت هزينه ثبت نام و تكميل تقاضانامه ثبت نامي نمايند.

داوطلبان مي بايست همانند ساير داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 بر اساس اطلاعيه سازمان سنجش در خصوص تاريخ پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مذكور كه در هفته نامه پيك سازمان سنجش درج و بروي سايت اين سازمان قرار خواهد گرفت. در تاريخ 12/11/1393 با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام و بر اساس نيم روز و تاريخ برگزاري مندرج بروي كارت شركت در آزمون و آدرس درج شده به محل برگزاري آزمون مراجعه نمايند. حوزه امتحاني اين افراد دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر خواهد بود.

اين داوطلبان مي بايست با پيگيري ساير فرايندهاي آزمون در نيمه دوم ارديبهشت ماه سال 1394 با مراجعه به سايت اين سازمان از نتيجه آزمون خود مطلع شده و در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته با توجه به دفترچه راهنماي انتخاب رشته نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي اقدام نمايند.

رشته ها :

1. زيست شناسي دريا
  2. زيست شناسي علوم جانوري _ بافت شناسي آبزيان )
  3. زيست شناسي – زيست فناوري دريا
  4. شيمي-  شيمي دريا