پیام تبریک رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر طی پیامی به مناسبت روز کتابداری و هفته کتابخوانی را تبریک گفتند.

متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ

کتاب محل تجمع و روش انتقال دانش بشری در تمام قرون و اعصار بوده و علیرغم تغییر در روش های مختلف جمع آوری و انتقال علوم و فنون و دانش از نسلی به نسلی دیگر کتاب همچنان ایفاگر نقش اول و اصلی در این امر خطیر و بی بدیل بوده است. کتاب حافظ و احیاکننده تفکر و اندیشه‌های والا و منبع عظیمی است که طالبان علم، اندیشه و حقیقت را سیراب نموده و امروزه این کتاب است که می‌تواند به‌عنوان وسیله‌ای مطمئن و کارآمد در بهینه‌سازی فضای فرهنگی جامعه مورد استفاده قرار گیرد جامعه ایران متمدن اسلامی از دیرباز توجه ویژه ای به مقوله ی کتاب داشته و مطالعه، خواندن و دانستن همواره در نزد آنان امری تعالی بخش به شمار می آمده است.

جلوه باشکوه این مسیر را می‌توان در ابتدای برنامه‌های پیامبر گرامی اسلام (ص) یافت که رسالتش را با فرمان‌ِ خواندن از جانب خداوند آغاز می‌کند، در همین فرهنگ مقدس است که خداوند، قلم و حرمت آن را با سوگند یاد می‌کند و معجزه جاودان آخرین سفیر الهی را یک کتاب آسمانی تشکیل می‌دهد.

اینجانب با تبریک هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار را خدمت اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان این رشته و 24 آبان ماه روز بزرگداشت علامه طباطبایی و روزکتابداری تبریک عرض نموده و از آحاد مردم فرهنگ دوست به ویژه جوانان و نوجوانان می خواهم در بهره گیری و انس با کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزند.

دکتر لطف اله خواجه پور