دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با حضور رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان خوزستان

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهربا حضور اعضای این شورا و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه دکتر خواجه پور رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن تشکر از حضور موثر و تاثیرگذار حجت الاسلام شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و عرض تسلیت ایام سوگواری حضرتاباعبدالله الحسین (ع) در مورد راهکارهای بهبود فعالیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان  سخنانی ایراد نمودند.سپس دکتر سید محمد موسوی معاون فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه گزارشی از عملکرد بخشهای مختلف حوزه فرهنگی در سال تحصیلی 96-95 ارائه نمودند.در ادامه جلسه اعضاء شورای دیدگاه ها و راهکارها و برنامه های پیشنهادی خود را در حوزه فرهنگی به سمع و نظر حاضرین رساندند.در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان دراین جلسه ضمن تشکر از برگزاری فعالیت های خوب فرهنگی دانشگاه استمرار و پیشرفت در برگزاری این فعالیت ها در سال پیش رو را خواستار شد.گفتی است در پایان جلسه  تقدیر از افتخارآفرینان حوزه فرهنگی از دیگر برنامه هایی بود که به طور ویژه در این جلسه اجرا شد و طی آن از خانم مریم غزاوی حائز مقام دوم جشنواره سراسری قرآن و خانم فیروزه زندی خبرنگار فرهنگی برتر دانشگاههای سراسر کشور با اهداء لوح ، تقدیر بعمل آمد .