نشست کارکنان اداره حراست و نیروهای انتظامات با حضور رییس دانشگاه در آستانه آغاز سال تحصیلی با تجلیل از نیروهای پرتلاش انتظامات دانشگاه

تجلیل از انتظامات دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه با حضور نیروهای انتظامات دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 5/7/96 برگزار شد.به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر لطف اله خواجه پور رییس دانشگاه ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) وگرامی داشت سالروز شکست حصر آبادان از نیروهای انتظامات تجلیل نمودند و گفتند احترام و اکرام به ارباب رجوع و انجام امور محوله به نحو احسن از خصوصیات نیروهای انتظامات می باشد.وی افزود: آنجا که تمام تلاش ها در راستای انجام وظایف شغلی و مسئولیت های قانونی به کار گرفته شود و وجدان کاری، امانت داری، رازداری و خدمت صادقانه نصب العین قرار گیرد قطعاً رضایت خداوند را بهمراه خواهد داشت.در پایان این مراسم پنج نفر از پرسنل انتظامات معرفی و لوح و هدیه دریافت کردند.