حضور مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

نشست معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 10 کشور با حضور دکتر محمد پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه مورخ 96/3/3 همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار گردید.در ابتدای نشست دكتر لطف اله خواجه پور سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را گرامیداشت و حضور دکتر پورکیانی و معاونین دانشجویی و مدیران منطقه 10 کشور را گرامی داشتند و گزارشی از وضعیت دانشگاه و حوزه تربیت بدنی به سمع  و نظر حاضرین رساندند.در ادامه نشست دكتر پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری در آغاز سخن سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر را به اعضا تبریک گفتند. سپس در خصوص اعتبارات تربیت بدنی دانشگاه ها مطالبی را ایراد نمودند.همچنین در حاشیه نشست دكتر پورکیانی از امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه بازدید بعمل آورد.