همایش علمی تبیین دستاوردهای عملیات بیت المقدس در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهداء به ویژه شهداء بیت المقدس همایش علمی تبیین دستاوردهای عملیات بیت المقدس با حضور سرهنگ چنعانی رییس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان خرمشهر و سردار صمدی فرمانده تکاوران ارتش در 45 روز مقاومت خرمشهر و همچنین با حضور فاتحان و سرداران دفاع مقدس در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در روز سه‌شنبه مورخ ۹۶/۳/۲ در آمفی تئاتر شهید چمران دانشگاه برگزار شد.در ابتدا این مراسم فرماندهان دفاع مقدس به تبیین دستاوردهای عملیات بیت المقدس و سرنوشت ساز کشور، خاطره گویی و تحلیل عملیات بیت المقدس که محور اصلی این همایش بود پرداختند.در پایان این همایش کلیه حاضرین به سمت افتتاح نمایشگاه نقاشی  با موضوع دفاع مقدس که در کتابخانه مرکزی شهرستان خرمشهر بود عزیمت نمودند.