نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با دانشجویان خوابگاه دخترانه شهیده فرهانیان

نشست‌ صمیمی هیأت رییسه در نمازخانه خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه به منظور ایجاد فضایی برای طرح پیشنهادها، انتقادها، بررسی و رسیدگی مسئولان به مسائل در محل خوابگاه دخترانه شهیده فرهانیان دانشگاه برگزار شد.در ابتدای این نشست نماینده دانشجویان از حضور ریاست دانشگاه ومعاونان ایشان در جمع دانشجویان تقدیر وتشکر نمودند وگوشه ای از مشکلات خودشان از قبیل : راه اندازی ساختمان جدید دانشکده منابع طبیعی دریا، تجهیز محوطه ورزشی موجود در فضای خوابگاه ، افزایش متراژ ایستگاه اتوبوس ، وام صندوق رفاه، تخفیف افراد تحت تکفل کمیته امداد و بهزیستی و... را عنوان کردند.سپس در ادامه آقای دکتر خواجه پور رییس دانشگاه اظهارداشت : هدف ما از حضور در این نشست تلاش برای رفع مشکلات دانشجویان عزیز است و ما آنها را همانند اعضای خانواده خود میدانیم. وی در ادامه در زمینه حل مشکلات دانشجویان نیز قول مساعدت وهمکاری دادند. پس از این بیانات آقای دکتر رضایی منش معاون دانشجویی دانشگاه نیز در خصوص سایر سوالات مطرح شده در نشست قولهای مساعدی دادند.در پایان نشست معاون پژوهش و فناوری و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پاسخ های مربوط به سوالات حوزه خود را به سمع و نظر دانشجویان حاضر رساندند.