دیدار دانشگاهیان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با خانواده شهید مدافع حرم

بمناسبت فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) هیأت رئیسه بهمراه امام جمعه محترم شهرستان خرمشهر و جمعی از دانشجویان دانشگاه با خانواده شهید مدافع حرم دیدار کردند.به گزارش روابط عمومی، مقارن با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و جهت ارج نهادن به یاد و خاطره  و خون شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم هیأت رئیسه دانشگاه بهمراه حجت الاسلام و المسلمین موسوی امام جمعه شهرستان خرمشهر  و جمعی از دانشجویان این دانشگاه در جمع خانواده شهید علی منیعات شهید مدافع حرم شهرستان خرمشهر حضور یافته و با آنها دیدار و گفتگو کردند.در این دیدار امام جمعه خرمشهر از رشادت های شهید منیعات گفتند و در این خصوص اظهار داشتند که شهیدان مدافع حرم با پایمردی، تعهد و تبعیت سایه جنگ را از این کشور برداشتند. گفتنی است در پایان این دیدار با اهدا لوح از خانواده این شهید والامقام تقدیر بعمل آمد.