ادای احترام دانشگاهیان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به جامعه آتش‌نشانان کشور

هیأت رییسه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با حضور در ایستگاه‌ مرکزی آتش‌نشانی با پرسنل زحمتکش آتش‌نشان ابراز همدردی کردند.

به گزارش روابط عمومی، هیأت رییسه دانشگاهضمن گرامیداشت شهادت قهرمانانه جمعی از آتش نشانان دلیر کشورمان که در حادثه آتش سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو تهران به شهادت رسیدند، ضمن آرزوی صبر جمیل و اجر جزیل برای خانواده این عزیزان یادآور شدند که نام و یاد پر آوازه این شهدای گرانقدر برای همیشه در تاریخ پُرافتخار ایران اسلامی خواهد درخشید.همچنین هیأت رییسه دانشگاه در ایستگاه آتش‌نشانی مرکزی شهرستان خرمشهر حضور یافته و با پرسنل زحمت‌کشآتش‌نشانی ابراز همدردی کرده و به یاد شهدای آتش‌نشان تاج گلی را تقدیم پرسنل زحمتکش آتش‌نشانی نمودند.