کسب افتخار برای خوزستان و خرمشهر پایتخت مقاومت ایران توسط دانشجوی نخبه قرآنی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

کسب رتبه نخست سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با حضور بیش از 1300 رقابت کننده قرآنی به خانم حنان آلبوخنفر از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اختصاص یافت.خانم آلبوخنفر تنها برگزیده حائز رتبه اول این دوره از مسابقات در دانشگاه ه ای خوزستان و منطقه 10 کشوری بودند. گفتنی است 24 نفر از دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری حائز رتبه های برتر در رشته های مختلف این دوره از مسابقات شدند که 12 نفر رتبه اول را به خود اختصاص داده اند. خانم آلبوخنفر در بخش احکام رتبه اول را کسب نمودند. این دوره از مسابقات 20 الی 23 آبان ماه به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در مشهد مقدس برگزار گردید.