دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری بر نقش موثر روابط عمومی دانشگاه ها ، مراکز پژوهشی و فناوری در اطلاع رسانی و اجرای مصوبات هفته پژوهش و فناوری تاکید کرد

دكتر جلال بختياري مديركل دفتر حمايت و پشتيباني امور پژوهشي و فناوري و دبير ستاد ملي هفته پژوهش و فناوري در نشست دبيران شوراي هماهنگي روابط عمومي دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و فناوري مناطق ده گانه كشور بر نقش مؤثر اين مراكز در اطلاع رساني و هماهنگي اجراي مصوبات هفته پژوهش و فناوري تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، در اين نشست دكتر بختياري با بيان اين كه هفته پژوهش و فناوري امسال از بيست تا صد درصد افزايش عملكرد داشته و بيشتر در بخش فناوري و ارتقاي كيفيت طرح هاي ارائه شده متمركز شده ايم گفت: در اين خصوص مي توان به بين المللي كردن هفته پژوهش و فناوري و همچنين مميزي طرح هاي ارائه شده در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري و فن بازار جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد .وي افزود: در خصوص تقدير از پژوهشگران برگزيده نيز امسال به مسئله كيفيت اهميت بيشتري داده شده واز تعداد محدودي از پژوهشگران و محققان كشور كه طرح هاي كيفيت دار ارائه كرده اند طي مراسمي تقدير مي شود.دكتر بختياري با بيان اين كه برنامه هاي هفته پژوهش و فناوري با همين استحكام بايد در استان هاي سراسر نيز برگزار شود گفت: توجه به بخش دانش آموزي نيز مهم است و بررسي امور پژوهشي آنان باعث مي شوداز پتانسيل پژوهشي آن ها كه عموما ً در جشنواره دانش آموزي جابربن حيان معرفي مي شوند نيز استفاده كنيم . وي  با بيان اين كه امسال از 21 گروه پژوهشي دانش آموزي از سراسر كشور در هفته پژوهش و فناوري تقدير مي شود گفت : تورهاي بازديد دانشجويي ، دانش آموزي ، صاحبان صنايع و دست اندر كاران بخش هاي صنعتي براي حضور در نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري بايد تقويت شود .دكتر بختياري گفت : در اين خصوص با ادارات آموزش و پرورش، سازمان آموزش فني و حرفه اي، اتاق هاي بازرگاني،سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها، صاحبان شركت هاي صنايع و معادن و تجارت براي بازديد از اين نمايشگاه هماهنگي هاي لازم صورت گرفته است.