برگزاری مسابقات ورزشی بمناسبت دهه فجر انقلاب دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از برگزاری مسابقات ورزشی بمناسبت دهه فجر انقلاب در دانشگاه خبر داد.دکتر سید محمد موسوی با بیان اینکه مسابقات ورزشی بمناسبت دهه فجر بر گزار می شود اشاره و عنوان کرد: این مسابقات ورزشی با عنوان یادواره فجر میان کارکنان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اعم از خانمها و آقایان در رشته های مختلف فوتبال ، دارت و غیره در حال برگزاری می باشد.وی حضور پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن را از مهمترین برنامه های این دهه مبارک برشمرد و افزود: امسال علاوه بر مشارکت در راهپیمایی و مسابقه نقاشی با موضوع انقلاب ویژه فرزندان کارکنان و اساتید و همچنین مسابقه عکاسی با دوربین تلفن همراه خود را نیز خواهیم داشت.موسوی در پایان با بیان اینکه برخی برنامه های در نظر گرفته شده به این مناسبت تا اسفندماه جاری ادامه خواهند داشت، اظهار کرد ثبت نام مسابقات قرآنی در رشته های مختلف ویژه دانشجویان ، کارکنان و اساتید بهمراه فرزندان آنها که از دهه فجر آغاز شده تا اسفندماه سالجاری ادامه خواهند داشت.