نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی رودخانه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر فارغ‌ التحصیل شد

نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی رودخانه با دفاع از پایان‌نامه خود در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، سوم بهمن1394 فارغ‌ التحصیل شد.به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، آقای محسن جلیلی، با دفاع از پایان‌نامه خود تحت عنوان «بررسی آزمایشگاهی تأثیر استغراق سازه آبکشن نوع باندال لایک بر روی الگوی فرسایش در قوس 90 درجه» با راهنمایی دکتر مرتضی بختیاری و دکتر سید محمود کاشفی پور، از دانشکده مهندسی دریا دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر فارغ ‌التحصیل شد.دانشکده مهندسی دریا، با داشتن رشته ها و تخصص های دارای اهمیت برای کشور اقدام به تربیت نیروی کارآمد نموده است. اهمیت حمل و نقل ناوگان دریایی کشور، نیاز به بهره برداری از منابع نفت و گاز در خلیج فارس، تهدیدات موجود در خلیج فارس و دریایی خزر همه از دلایل راه اندازی گرایش های مختلف وابسته به دریا در این دانشکده می باشد. در همین راستا این دانشکده اقدام به راه اندازی دوره کارشناسی ارشد مهندسی رودخانه نمود و اولین دانشجوی آن در نیمه بهمن ماه سالجاری فارغ التحصیل گردید.