پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

دکتر لطف اله خواجه پور رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در پیامی درگذشت حضرت آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه ارتحال عالم ربانی، یار و یاور دیرین انقلاب و نظام؛ حضرت آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، موجب تاسف و تأثر گردید.ایشان علاوه بر اینکه از چهره های درخشان در علوم اسلامی، در دوران ریاست قوه قضاییه منشأ تحولات بسیاری در دستگاه قضایی بودند و در سنگر شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری در مسیر وحدت، انسجام و سلامت نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برمی‌داشتند و در حوزه‌های علمیه منشأ خدمات علمی بسیاری بودند.اینجانب ضمن عرض تسلیت ضایعه ارتحال این روحانی گرانقدر و خدوم به محضر ملت شریف ایران، مقام معظم رهبری، حوزه های مقدسه علمیه، شاگردان، ارادتمندان و بیت مکرم ایشان و جامعه دانشگاهی برای آن عزیز سفر کرده رحمت واسعه و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسألت می کنم.