اداره تغذیه

اداره تغذيه

اداره تغذيه يكي ديگر از ديگر ادارات زيرمجموعه مديريت خدمات دانشجويي مي باشد كه مسئوليت برنامه ريزي , پخت و توزيع غذاي دانشجويان , رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات را بعهده دارد . اين اداره با مكانيزه كردن سيستم رزرو غذا ساليانه نزديك به چهار صد هزار پرس غذا جهت استفاده  دانشجويان در سه وعده صبحانه ,ناهار و شام تهيه  وتوزيع مي نمايد .اين اداره  داراي دو غذا خوري مجزا  با ظرفيت  450  نفر   (خواهران 300 نفر , برادران 150 نفر ) مي باشد . در حال حاضر اداره تغذيه با خريد دستگاه هاي جديد آشپزي از قبيل ديگ هاي دوجداره چلوپز و خورشت پز و......كيفيت غذايي دانشجويان را در حد قابل قبولي افزايش داده است. سلف سرويس مركزي اين اداره با مساحت 2500 متر مربع در دو طبقه با ظرفيت  نفر در حال ساخت مي باشد.

شرح وظایف اداره امور تغذيه و سلف سرويس

-  تهيه و تامين وسايل و مواد غذايي مورد نياز دانشجويان

-  تهيه آمار غذايي دانشجويان براي پخت نهار و شام

-  نظارت مستمر در امر تهيه غذا و رعايت بهداشت كاركنان سلف سرويس